kansplus-afbeelding

KansPlus vaartocht

KansPlus afdeling Bergen op Zoom is een regionale belangenorganisatie die zich inzet voor een goed en plezierig leven van mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking en hun naasten, zoals ouders, broers, zussen, verzorgers of anderen.

Dit doen we door het organiseren van periodieke ontspanningsactiviteiten, zoals dansen, tekenen en schilderen, soosavond op de donderdag, dagactiviteiten en dagtrips.

Daarnaast behartigen we de collectieve en individuele belangen van mensen met een verstandelijke handicap binnen de verschillende regionale organisaties, zoals gemeenten, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en andere overheidsinstellingen. Zo’n 60 vrijwilligers spannen zich wekelijks met veel enthousiasme in om samen met onze ca. 150 deelnemers te werken aan een gelukkig leven!

Op 8 september 2024 zal er weer een vaardag worden georganiseerd. Watersportvereniging "de Schelde" gaat dan samen met mensen met een beperking heerlijk varen. een mooie tocht naar de "Bergse diepsluis" en misschien ook nog even in de haven van Tholen een kijkje nemen.

 

Beste watersporter,

Wil je meehelpen om mensen van KansPlus een fantastische vaartocht te laten beleven, schrijf je dan in met behulp van onderstaand formulier:

Ik vaar mee voor KansPlus!

Graag inschrijven vóór 1 juni zodat we met KansPlus op tijd plannen kunnen maken voor het aantal opvarenden.