logo-alw1170

CWO Jeugdzeilopleiding

Als je wilt leren zeilen dan ben je bij Lager Wal aan het juiste adres. 

Vanaf 8 jaar ben je welkom om te lessen in de optimist. Zodra je verder gevorderd en ouder bent kan je overstappen in een grotere boot zoals de Splash of doorgaan in een 2-mans boot zoals de RS Feva.

 

Het jeugdzeilprogramma bestaat uit een aantal activiteiten waarvoor je allemaal apart kunt deelnemen.

 

CWO Zeillessen

De kern van het programma zijn de CWO zeillessen met CWO toets die in het voor- en najaar gegeven worden. We geven een blok van 6 lessen voor en na de zomervakantie.

 

Hogerwalweekend

Meestal is dit het weekend voordat de schoolvakantie begint. In dit weekend is er sport én spel op en rond het water, een kampvuur met bonte avond en slaap je in een tent op de club.


De zeilweek

In het verlengde van de zeillessen in het voorjaar ga je verder met je CWO vorderingen en is ook ruimte voor spel op het water.

 

Theorielessen

Natuurlijk is theorie ook een deel van de opleiding. Om het contact met de cursisten ook in de winter te houden organiseren we in het winter theorielessen. Hiervoor hoef je niet apart in te schrijven maar ontvang je een bericht wanneer je wordt verwacht.

 

Wedstrijdzeilles

Als je de beginselen van het zeilen beheerst kan je deelnemen aan de wedstrijdzeilles. Hierin leer je hoe het is om een wedstrijd te zeilen en training je specifieke wedstrijd elementen. 
Natuurlijk kan je ook deelnemen aan wedstrijden zoals de Deltacombi die ook op onze vereniging plaatsvindt. Als zeilen echt je passie is kan je ook landelijk of internationaal gaan zeilen.

Meer weten? Ga dan naar de activiteiten kalender waar je data, tarieven, aanvullende informatie en aanmeldformulieren treft. Voor deelname is lidmaatschap van de vereniging is vereist.

optimisten-voor-de-schelp

Contact: Voorzitter Aan Lager Wal - klik hier