logo-alw1170

Waar zijn we te vinden ?

“Aan lager wal” ligt op een unieke locatie aan de Binnenschelde van Bergen op Zoom. Hoewel dicht bij het centrum van de stad ben je toch in een buitengebied. Het ruime meer is doorgaans ondiep en in de zomer wordt al snel een behaaglijke watertemperatuur behaald.

Op het terrein bevindt zich een goed uitgerust hoofdgebouw waarin zich een instructieruimte, gescheiden kleedruimtes en warme douches bevinden. Ook is er een bar waar consumpties verkrijgbaar zijn.

Om de boten te water te laten is er een botenhelling. Voor de zwaardere boten is er een lier aanwezig. Eenmaal in het water kunnen de boten aan de steiger vastgelegd worden waarvandaan de lessen gestart worden. Zodra de lessen beginnen gaan de cursisten met hun boten het water op en geven de instructeurs les vanuit de begeleidende motorboten.

Als er niet gevaren wordt kunnen de boten gestald worden in afgesloten containers of op het veld.

Route: 

Navigeer dan naar het volgende adres`

 

Calandweg 29
Bergen op Zoom

 

Daar aangekomen ziet u tegenover dit adres de opgang over de dijk. Naast deze opgang staat een groot welkomstbord zodat u weet aan het juiste adres te zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Eventuele vragen kunt u ons toesturen via het contactformulier "aan lager wal". Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

 

optimisten-voor-de-schelp

Contact: Voorzitter Aan Lager Wal - klik hier