Met dit inschrijfformulier kan worden ingeschreven voor de zeillessen in het voorjaar, de zeillessen in het najaar, of voor beide seizoenen. Ook kan direct voor het Hogerwalweekend en de Zeilweek worden ingeschreven. Voor deze laatste twee activiteiten kunt u ook in een later stadium via een apart formulier aanmelden. Plaatsing en indeling in de groep gaat op volgorde van aanmelding. De zeil lessen vinden dit jaar plaats van: 

Voorjaar: 13 Mei  t/m 24Juni  elke zaterdag m.u.v. Pinkster weekend (27 mei)   Afzeilen 25 Juni             Inhaalles:  18 Juni

Najaar : 2 September t/m 7 Oktober elke zaterdag  Afzeilen 8 Oktober        Inhaalles: 31 September

De facturatie van de kosten volgt via ons ledenbeheersysteem rond de periode dat de activiteit plaatsvindt.

 

Geef hier aan welke tijdsvak uw voorkeur heeft en welk tijdsvak als alternatief geld. Bij niet invullen van het tweede tijdsvak of gebruik van hetzelfde tijdsvak vervalt deze tweede keuze.

Indien er voldoende aanmeldingen zijn voor bar of klusdienst word u in de andere dienst ingedeeld.

 

U kunt ook direct opgeven voor deelname aan het Hogerwalweekend van 8 & 9 Juli en de Zeilweek in de Laatste week van de schoolvakantie. Meer informatie over deze activiteiten treft u in de activiteiten agenda. U kunt ook later apart opgeven via het aanmeldformulier bij de betreffende activiteit.

 

Na verzenden van uw aanmelding wordt een ontvangstbevestiging naar uw email adres verstuurd.