banner-wv-de-schelde-2021-05 2

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 5 januari 2020

Geplaatst op 30-12-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Voorzitter Activiteiten commissie

Beste watersporters,

Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van de kerstdagen en ligt er de komende twee dagen nog een mooie jaarwisseling voor de boeg.

Om het nieuwe jaar in te luiden willen we u namens WV de Schelde van harte uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari 2020.

U bent vanaf 16:30 uur van harte welkom in ons clubhuis, vermuidenweg 4, om met elkaar het glas te heffen op een watersportief jaar.

Ondertussen staat ook de activiteitenkalender voor 2020 op de website. Neem alvast een kijkje en zet deze data alvast in je agenda!

Na de nieuwjaarsreceptie zal op zaterdag 18 januari de eerstvolgende activiteit al plaatsvinden, waar we met de club naar boot Düsseldorf zullen trekken. Het is de bedoeling dat deelnemers zelf een ticket kopen. Wij zullen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, voor een gepast transport zorgen. Inschrijven kan door middel van een mailtje naar moctca.[antispam].@wvdeschelde.nl, onder vermelding van je naam, aantal personen en of je al dan niet een auto ter beschikking hebt voor carpooling.

Hopelijk tot 5 januari, maar natuurlijk ook bij deze alvast een spetterend jaareinde en een fantastisch en gezond 2020!

Namens het bestuur en de activiteitencommissie,

Robin de Kok